DKK 80,70

Comedy ZOO on Tour - Thomas Hartmann, Anders Fjelsted & Morten Wichmann

24.05.2014 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 80,70

Thomas Hartmann, Anders Fjelsted og Morten Wichmann er tilsammen det skarpe og bredt favnende hold, der i forsommeren sendes ud på de danske scener. Og det er ikke alene i performance stil de 3 komikere spænder vidt, men også i alder. Fælles for dem alle er dog, at de glæder sig meget til at tage på den fælles tour. Den eneste bekymring internt, og måske nok mest hos Fjelsted, er hvem der får lov at køre med, og hvem der skal løbe efter bilen, hvis valget af transport falder på Hartmanns 2 sæders sportsvogn.

Thomas Hartmann har haft et yderst produktivt år. Han har ikke alene turneret Danmark rundt med sit eget one man show ”X-II”, men også fundet tid til at stå på scenen med sin komikerkollega Torben Chris, i deres fælles show ”Mens Room 2”, der udkommer på DVD i foråret. Showet som fulgte efter publikumssuccesen ”Mens Room”. Han lover derfor det fremmødte publikum en aften med dugfriskt materiale fra hans side, og tilføjer: ”Jeg har ikke nogen irriterende karisma, der står i vejen for mine jokes, så det bliver helt blottet og lige ud af landevejen”, med et smil på læben. Hartmann leverer kompromisløs stand-up i særklasse. Han er ”skarp som et barberblad” som Berlingske Tidende skrev i deres 5 stjerners anmeldelse af showet ”X-II”. Han er dermed også en af de danske stand-up komikere, der leger mest med det danske sprog, og det forstås, at du skal følge med, når Hartmann træder ind på scenen – det går stærkt, og det er ustyrlig morsomt. Den kommende tour er unik på mange måder, og Hartmann fortæller: ”Det er sådan comedy skal være, og skal opleves. Du skal som publikum, og som komiker, kunne føle hver en puls i lokalet. Og så er det smukke ved denne tour også, at det ikke er bundet op på et tema, der kan være en begrænsning. Det er fuldstændig frit og anarkistisk comedy. Finder man på noget i tourbilen om dagen, kan det bruges på scenen om aftenen”.

Anders Fjelsted har ligesom Thomas Hartmann stor svaghed for den type tour, de skal følges på i maj måned. ”Vi har ingen anden agenda, end at vi skal give folk en god aften. Vi går ikke efter at vinde samfundsdebatten, det skal bare være sjovt og hyggeligt”, siger Anders og forsætter: ”Mit set kommer til at handle om det, der sker omkring mig. Dagligdags liv, tilsat et godt drys fjellecharme”, griner han. Anders har 15 års komikererfaring og stand-up uddannelse bag sig, og har udover sit seneste one man show ”Barnligt Voksen”, der er ude på DVD, indtil flere gange været vært ved DM i Stand-up, samt optrådt adskillige gange ved de årlige velgørenhedsshows Talegaver  Til Børn / Comedy Aid. Om det er nok til at indtage forsædet i sportsvognen til maj, må vi vente og se.

Morten Wichmann er kiddet i flokken, men lad dig ikke narre. Han er en meget dygtig og alsidig komiker. I skrivende stund sammensætter Morten jokes og punchlines til den kommende ”Dybvaaaaad” sæson, hvor han sammen med blandt andre Thomas Hartmann er tekstforfatter. Sæsonen starter op til februar 2014. Det er bestemt ikke uvant for Morten at arbejde med TV, han har blandt andet har medvirket i 4. sæson af ”Comedy Fight Club” og har været medvært på ”UPS! Det er live”. I marts 2011 startede han podcasten ”Fup I Farevandet” op med Comedy Fight Club kollegaen Mikkel Malmberg. Morten ser frem til at tage på tour med sine kolleger, og skal som den første, hver aften, betræde scenegulvet. ”Det gode ved at være på først er, at jeg forhåbentlig kan presse standarden af, hvordan showet skal være hele aftenen” siger Morten. ”Hartmann er en af de mest produktive komikere jeg kender, og Fjelle er den mest fjollede. Blander man det, håber jeg jo så, at vi kan finde på mange fjollede jokes sammen, når vi følges rundt i landet” siger Morten og griner. Det er efterhånden nogen tid siden, at Morten sidst har været på tour, så han har indsamlet meget materiale. Hans kæreste bliver også flettet ind i settet, da hun, efter Mortens eget udsagn, er meget flottere end ham. Til sidstnævnte nikker de to kolleger.

Selvom der allerede er drillerier i  aften, er der ingen tvivl om, at dette hold virkelig glæder sig til at være sammen om maj måneds Comedy ZOO On Tour, så mon ikke de finder en løsning på transport udfordringen, og ender med at følges rundt alle 3.