DKK 80,70

Comedy ZOO on Tour - Dan Andersen, Martin Høgsted &Torben Chris

25.04.2014 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 80,70

Der er lagt op til en vaskeægte drengerøvs tur, når de 3 pakker kufferten til månedens Comedy ZOO On Tour. Til trods for at de aldersmæssigt ligger meget tæt på hinanden, er de 3 komikere vidt forskellige steder i livet. Dan Andersen lever singlelivet på Vesterbro, Martin Høgsted har netop friet til sin udkårne, mens Torben Chris som den eneste i selskabet har barn – og ja, i øvrigt er han bosat i Jylland.

Der hersker næppe nogen tvivl om, at Martin Høgsted er i god kontakt med sin drengede side. Om det er TV eller stand up scenen han indtager, bliver det gjort som et legende barn der nysgerrigt træder ind på legepladsen. Det virker i sandhed naturligt og resultatet er altid utrolig morsomt. I 3 sæsoner har han sammen med Magnus Millang skabt TV karakterer, som elskes af danskerne. Karakterer som Kongerne af Næver, ejendomsmægleren Jeppe K og CPH hipster drengene er bare nogle af de stjerner, vi griner af når Danish Dynamite ruller over skærmen på TV2 ZULU. Høgsted glæder sig til at komme tilbage til landets spillesteder, ingen tvivl om det. Han har sidste år friet til sin kæreste, så man kan kalde dette for en slags polterabend tour. I foråret 2013 var han vært på det årlige ”DM I Stand-Up”, men når han til april igen står på scenen, er det ikke mindre end 2 år siden, du sidst har kunnet opleve Martin Høgsted med sit helt eget stand-up show. Selv fortæller han: ”Jeg synes, det er fedt at lave TV, men det kribler i maven for at komme tilbage til spillestederne og være tæt på folk. Det er jo netop det, der gør denne type tour helt speciel”.

 I oktober 2013 var Torben Chris rundt på Comedy ZOO On Tour med makkeren Thomas Hartmann. De var på tour med opfølgeren til deres fælles store publikums succes ”Mens Room”. I begge de to ”Mens Room” show har de to komikere sluppet deres indre mandschauvinist løs, og det til stor morskab for begge køn blandt publikum. Siden er Torben blevet far, og man kan spørge sig selv, om det har begrænset de kvindediskriminerende jokes i hans materiale. Torben siger selv ”Jeg glæder mig til at komme ud og lave materiale der IKKE omhandler mit parforhold. Så det går ikke udover min kone længere. Altså med mindre hun ligefrem serverer jokes for mig.. Så bliver det selvfølgelig svært at undlade dem i showet”. Der bliver plads til flere nye betragtninger, når Torben Chris træder på scenen i april måned. Det er både ting fra hverdagen og fra TV skærmen, der kan gøre den voksne jyde godt og grundig sur, og vi vil blandt andet møde forargelser omkring den nye reality generation. Han lover, at det bliver sjovt og tilføjer: ”selvom jeg føler mig som den voksne i dette selskab, så har jeg en masse barnligheder der skal brændes af på 1 måned”.

I 2014 kan Dan Andersen fejre sit 15 års jubilæum på den danske stand-up scene. Igennem de 15 år på de skrå brædder har Dan med sin guitar fortolket mange af tidens store hits og gjort dem til sine helt egne. Han får nemt folk til at grine, når han med sit kluntede og charmerende kvindetække, ruller ud med frembrusende, og til tider provokerende, sex- og kærlighedsopfordringer til den kvindelige del af publikum. Selvom Dan selv mener, at denne måneds Comedy ZOO On Tour henvender sig til en lidt ældre målgruppe, så indrømmer han stadig på alles vegne, at drengerøven nok skal vise sig i deres respektive shows. ”Der er ingen tvivl om, at dette bliver en voksen drengerøvs tour. Og det er nok kun alderen der afspejler den voksne del” sigerDan og griner. Når guitaren pakkes til april måneds landevejs tour, bliver det bl.a. med nyfortolkninger af numre fra artisterne Marie Key, Rasmus Seebach og Burhan G på setlisten. De glæder sig alle 3 til turen rundt i Danmark og til at se hinandens shows hver dag. De fortæller, at netop dette giver en uvurderlig mulighed for at få kompetent feedbackpå materialet. Det som starter som 3 shows, ender ud med at være et show i løbet af en måned.