DKK 111,00 (DKK 110,94 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

JazzKamikaze - præsenteret af Skanderborg Jazzklub

18.02.2014 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 111,00 (DKK 110,94 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

D. 18.2 kommer der spændende, musikalsk besøg på Walthers Musikcafe, nemlig bandet JazzKamikaze. Koncerten er arrangeret i samarbejde med Skanderborg Jazzklub.

JazzKamikaze udsendte i 2012 “The Return of JazzKamikaze”, gruppens fjerde studiealbum. Buldrende frem fra eksil er Manga-superheltene tilbage i deres superluftskib parat til at tæppebombe verden med højoktane energiudladninger. Spænd sikkerhedsbæltet endnu engang!

 

JazzKamikaze er historien om et band, der har været i konstant kunstnerisk bevægelse og som aldrig har valgt den åbenlyse og nemme vej, men snarere den snørklede og ubetrådte sti i håbet om at finde noget nyt. En evig søgen, der har inspireret den kompromisløse gruppe. JazzKamikaze blev dannet i 2005. Samme år vandt de Young Nordic Jazz Comets og udgav debutpladen “Mission I”, og to år senere stod de i spidsen for den “Internationale Lancering” af dansk jazz.

 

JazzKamikaze udgav dernæst den mere støvede og jazzede “Travelling at the Speed of Sound”, som blev til i kølvandet på massive turnéer, som sendte bandet i alle 4 verdenshjørner. Bandet har spillet på de største jazzfestivaler verden over, herunder North Sea i Rotterdam, og har turnéret i mere end 25 forskellige lande.

 

Der er nu endnu et album på vej – et dramatisk, hæsblæsende, smukt og overaskende album, som er konstrueret som en 40 minutters kontinuerlig musikalsk rejse, som tager lytteren med til nye steder i JazzKamikazes powerfulde univers.

 

Når JazzKamikaze gæster Walthers Musikcafe, bliver repertoiret med afsæt i nye som gamle kompositioner.

 

JazzKamikaze:

 

Marius Neset – tenor og sopransax

Daniel Davidsen – el-guitarer

Morten Schantz – piano

Kristor Brødsgaard – kontrabas

Anton Eger – trommer