DKK 125,00

Rammstein Jam

03.02.2018 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 125,00

Regn med, at det bliver fuld knald på, når de 6 musikere i Rammstein Jam går på scenen for at give deres version af den apokalyptiske musik fra det tyske tungrock-fænomen.

"... spækket med hårdtslående numre, masser af ild og fyrværkeri og en intensitet, der holdt tilskuerne i et jerngreb i alle de 90 minutter, de spillede. Og så var musikken meget tæt på det originale tyske Rammstein.” Skrev Lokalavisen i Hillerød efter at have oplevet Rammstein Jam live.

 ”Rammstein Jam levede helt op til forventningerne med en fænomenal optræden som vel sagtens kun i budgetmæssig regi ikke helt kunne leve op til den ægte vare.” Skrev bloggen Metalzeit.dk efter at have oplevet Rammstein Jam live tilbage i februar. Så regn med, at det er både hårdtslående og fyldt med energi, når de 6 musikere i Rammstein Jam går på scenen for at give deres version af den apokalyptiske musik fra det tyske tungrock-fænomen. Rammstein Jam har spillet rundt omkring i Danmark siden 2005 – og masser af publikummer har undervejs fået en på opleveren.