DKK 175,00

Organic3 & Mathias Heise

09.09.2017 kl. 12:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 175,00

Svedig souljazz er nøgleordet når Organic3 sætter fra land med enorm energi og spillelyst. Souljazz, jazz, latin, boogaloo og blues er nogle af de stilarter bandet kommer igennem.

Mathias Heise, mundharpe

Mathias Heise slog sit navn fast internationalt i 2013, hvor han blev verdensmester i kromatisk mundharpe ved World Harmonica Festival i Tyskland.

Mathias Heise følger i fodsporet på den legendariske mundharpe-virtuos Toots Thielemans. Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere en ung mundharpe- spiller, der er klar til at løfte arven efter den belgiske legende.

Modtog Kronprinsparrets Stjernedryspris I oktober 2016.

Se frem til en forrygende aften med Mathias Heise, der kun er 23 år.

 

ORGANIC3:

Niels Ole Sørensen, Hammondorgel

Årets Nordjyske Jazznavn 2009. Modtog P8 Jazz Prisen 2015.

Niels Ole, der nok allerede er taget hjemmefra Tversted, for at stille sit skrummel af et hammondorgel op, har den klassiske rolle med at spille bassen på orglet med både hænder og fødder og selvfølgelig også spiller soli på orglet.

Er ved at bryde igennem som en af DK´s gode hammondorganister.

Niels Ole er også formand for den meget anerkendte jazz festival, Tversted Jazzy Days.

 

Uffe Steen, guitar

Modtog Ben Webster Prisen 2015.

Vores guitarist er den fænomenale Uffe Steen, hvis virtuose og personlige spil, den ganske guitarverden (og vi andre) lægger os fladt ned i næsegrus beundring for. Kendt i det ganske land (og udland) og har spillet med alle de største navne både nationalt og internationalt.

 

Esben Bach, trommer

Fantastisk groovemaster. Super swingende trommeslager, både med stikker men også med whiskers. Har spillet masser af jobs med bl.a. DK´s  kendte hammondorganist, Kjeld Lauritsen.