DKK 75,00

PALA + Eirene

21.09.2017 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 75,00

PALA: Forsanger Søren Ulsig besidder en vokal der, ved første lyt, synes at tilhøre en aldrende, sølvrævet crooner og ikke en 24-årig ung mand. EIRENE: Den aarhusianske trio EIRENE, bestående af forsanger Kristian Kolby, Sebastian Vistisen på synths og trommeslager Klaus Ager.

PALA


Forsanger Søren Ulsig besidder en vokal der, ved første lyt, synes at tilhøre en aldrende, sølvrævet crooner og ikke en 24-årig ung mand. PALA befinder sig i spændingsfeltet mellem melankolsk indie-pop og elektronisk 80’er pop. De fængende omkvæd, de storladne trommer og gennemarbejdede produktioner understøtter et lydunivers med en gennemgående fortælling om ung, utæmmelig og uforklarlig kærlighed.


PALA udgav d. 7. april singlen ‘Weekend Girl’. ‘Weekend Girl’ er en klassisk fortælling om mandens indre splittelse mellem det lystdrevne begær og  et oprigtigt ønske om at hengive sig fuldt og helt til én kvinde. Han er bevidst om behovet for det hengivne kærlighedsforhold, men egoet har tendens til at overskygge og den dyriske sexlyst får lov til at dominere.


‘Weekend Girl’ på Spotify: https://open.spotify.com/album/44AoBJbjLCrHk16u2zHZo4

Se musikvideoen til ‘Weekend Girl’ her: https://www.youtube.com/watch?v=zW4_Fn2yksg


EIRENE

Den aarhusianske trio EIRENE, bestående af forsanger Kristian Kolby, Sebastian Vistisen på synths og trommeslager Klaus Ager, er kompromisløse i deres tilgang til musikken og har høje ambitioner om at skabe sig en karriere i udlandet.


EIRENE udgiver i foråret singlen ‘Never Enough’, der sitrer af intensitet og velproducerede detaljer. ‘Never Enough’ er en fantastisk indikator på, hvad publikum kan forvente i fremtiden.


EIRENE er lyden af skandinavisk pop anno 2017. Minimalistiske og energiske beats. Tung bas, sitrende synthflader og samples. Smukt eksekveret af forsanger Kristian Kolby’s ærlige, insisterende og nærværende vokal.