DKK 100,00

Ole Frimer Band - Roots Week '17

06.05.2017 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00

Ole Frimer Band er et af Danmarks absolut førende bands indenfor Roots genren, og var i både '14 og '16 nomineret til en DMA for årets blues album.

Sangeren og guitaristen Ole Frimer er, med sin unikke ”flesh to string”- teknik, både nationalt og internationalt prisbelønnet. Senest i 2011, hvor han modtog BankNordiks Ærespris for sit mangeårige virke på de danske og udenlandske musikscener.

 

Med en fortid i legendariske Blue Junction og et tæt samarbejde med Peter Thorup, turnerer Ole Frimer nu med eget band i selskab med en håndfuld top-klasse musikere: Palle Hjorth (keyb.), Jesper Byllling (bas) og Claus Daugaard (tr.).

 

Bandet har med stor succes lanceret en ny progressiv stil med rødder i blues og elementer fra rock, jazz og fusion. Dansksprogede tekster vinder mere og mere indpas i koncert repertoiret, men der gives stadig god plads til bluestraditionerne.

 

Orkesteret er i dag et af de mest travle i Danmark, når det gælder det blå univers, med koncerter på Skanderborgfestivalen, Malmø Festivalen, Roskilde Jazz Festival, Nibefestivalen, Copenhagen Blues Festival, Eutin Festivalen og mange mange flere.

 

Anmelderne skrev bl. a:

”Ole Frimer Band har med tilføjelsen af Hammond fænomenet Palle Hjorth udviklet sig til et formidabelt live-band, der som ganske få europæiske blues-bands kan improvisere og spille op til hinanden”. – Jan Aaskov, Bluesnews.

”Frimer er en stor og dygtig tekniker, og sammenstødet mellem hans kontrollerede ståltone og Hjorts varme orgelhyl løfter gang på gang den musikalske oplevelse. Fed bluesfeeling!” – Bent Stenbakken, Nordjyske Stiftstidende.