DKK 175,00

Mads Mathias Quartet + support: Emil Otto

30.09.2017 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 175,00

Allerede lidt af en stjerne er Mads Mathias en crooner og multi-instrumentalist, der har erobret hjertet hos musikelskere over hele verden.

Mads Mathias voksede op dels i hans fødeby Silkeborg og dels i Tanzania, i et musikalsk hjem med 34 instrumenter, som han udforskede fra barnsben. Saxofon blev hans hovedinstrument, men i en alder af 17, skadede han sin hånd i en bilulykke og mistede tre fingre. I erkendelse af at han nok ikke ville komme til at spille saxofon igen, begyndte han at synge og skrive sange. Heldigvis gjorde rehabilitering af hans hånd ham i stand til at spille saxofon igen, og han kom ind på Det Rytmiske Musikkonservatorium i Københavns, hvorfra han modtog et diplom i 2007.

'Free Falling' vandt ham en Danish Music Award Jazz som "Årets nye navn" samt en nominering til ”Årets vokal udgivelse”. Han blev også tildelt en "Honorable Mention Award” ved en af verdens største sangskriver konkurrencer i USA - 'International Songwriting Competition' for sin sang ”Fool for Love". For nylig vandt han Leo Mathisen prisen. 'Free Falling' har fået airplay på de danske radiostationer DR P1, P4, P5 og P8 JAZZ og engelske BBC2 og BBCLondon.

Udover sit eget Mads Mathias Orchestra og kvartet, optræder han regelmæssigt med Six City Stompers, og som solist med det prestigefyldte DR Big Band, samt Tivoli Big Band og Århus Jazz Orchestra.

Han har optrådt på TV ved flere lejligheder og på spillesteder over hele verden fra DR Koncerthuset i København og Roskilde Festival til Den Forbudte Bys koncertsal i Beijing og Santo Scenario, Rio de Janeiro, Brasilien. 

Som opvarmning denne aften, vil den unge jazz vokalist Emil Otto, der sjovt nok har modtaget undervisning hos netop Mads Mathias, optræde med eget orkester.

Der er lagt op til en aften i crooner jazzens navn. Gå ikke glip af denne unikke oplevelse på Walthers Musikcafé.