DKK 175,00

MARWAN

06.10.2017 kl. 21:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 175,00

Når historien om dansk hiphop skal skrives, får Marwan sit eget kapitel. Få rappere har skildret livets kontraster og skyggesider så medrivende, samtidig med at bibeholde en nerve og ægthed.

MARWAN ramte gaden med debutalbummet P.E.R.K.E.R. fra 2007. Albummet positionerede ham som en af landets vigtigste rappere. For her var en fuldbåren gadepoet med westcoast-swingende, rå skildringer af livet langt væk fra velfærds-Danmark. Med numre som 'Sten I Hans Hånd', 'Selvgjort Velgjort' og 'Hva Så Hvad?' blev Marwan stemme for den generation af unge, der er opvokset i Danmark, men altid blot vil være nydanskere i medierne.


Efter P.E.R.K.E.R. blev jeg set som ham der perker-rapperen. Men jeg ville jeg gerne vise, at jeg også kunne snakke om andre ting. Mit liv ændrede sig jo, efter albummet kom ud, fordi der pludselig var en masse folk, der lyttede til mine tekster.
- MARWAN

Med to albums, Mennesker og Marwan, markerede Marwan sig kraftigt i genren og ligesom de tidligere albums blev de rost af de nationale medier, som især roste teksternes troværdighed blandet med et lydbillede der forenede det bløde, hårde, minimale og svulstige med Marwans skarpe og mørke stemme. Marwan er stadigvæk den hårde gadedreng, der ikke er bange for at snakke om vold og kriminalitet, men i takt med albums og alder er han blevet dybere og mere eftertænksom. 

Nu er Marwan tilbage med det nye album ’Partisaner’, hvor han går tilbage til den oldschool westcoast lyd, der også kendetegnede det anmelderroste debutalbum P.E.R.K.E.R. Det kommende album indeholder featurings med bl.a. L.O.C, Lord Siva, Bai-D og er produceret af L.O.C’s faste producer ’ES’, som til perfektion understøtter Marwans skarpe og mørke flow til det hårde og minimale lydbillede.

Marwan tør hvor andre tier – han snakker om det folk ellers ikke snakker om, hvilket på mange måder er en musikalsk mangelvare i en tid, hvor behovet for samfundsrelevant tekstforfatterskab aldrig har været større.