DKK 175,00

Pharfar & Kaka

13.05.2017 kl. 21:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 175,00

I år får vi æren af at høre Danmarks største reggea - og dancehall-producer også kaldt Pharfar indtager scenen sammen med Kaka. De vil sørger for en fest på dansegulvet når vi får en perlerække af hits! Der må danses!

Pharfar


Alle kender det tredobbelte-platin megahit “Lad Mig Rulle Dig”.

Desuden er Pharfar Danmarks største reggae- og dancehall-producer. En status han gennem mange år har arbejdet hårdt for: Som producer har Pharfar haft platinsælgende successer med Shaka Loveless, Bikstok, Wafande, Kaka og Natasja mfl.


Det er sjældent, at Pharfar stopper op, for han har hele tiden gang i gryderne. Igen i 2015 viste han, hvorfor han har fortjent sin plads blandt de bedste: Bikstok tog efter ti års pause atter Danmark med storm – først med udgivelsen af den anmelderroste EP ’Uranium’ og siden med legendariske koncerter på Danmarks største festivaler: Roskilde Festival, Musik i Lejet, Vanguard, og Smukfest.


Væggene i Pharfars Food Palace Studio beviser, at han i sandhed er dansk reggae/dancehalls grand old man: De er dækket med adskillige guld og platin plader, han har modtaget gennem årene. 


Kaka


Den dobbelt guldcertificerede rapper og sanger Kaka er tilbage i topform, efter to års fravær, med sit første fuldlængde album, der understreger hans overlegne lyriske og musikalske talent fyldt med meninger og personlighed. 


Kaka lufter frustrationer over nutidens konstante debat om ’’os’’ og ’’dem’, folks egoistisme og materialistisme, samt dét, at alle musikere i dag lyder ens for at prøve at være mainstream. Derfor har Kaka valgt at lave et album, hvor han ikke lægger fingre imellem sin ærlige mening, for eksempel på sangene ”Træt af Det” og ”Det Samme”.


Der er langt fra den unge, glade teenagedreng, med den spinkle stemme og de hurtige rim som Danmark første gang mødte på Wafandes megahit “Gi Mig Et Smil” fra 2011, til den Kaka vi hører i dag på debutalbummet ’’Alle Kigger’’. På pladen erkender Kaka overfor sig selv, at han, som offentlig person, har fået foræret en talerstol som han vil bruge til at komme med sine meninger, men bagsiden af medaljen fylder lige så meget: som udfordringer ved at have et kendt ansigt og at omgås folk der alle har en mening om hvad man burde gøre, som beskrevet på ”Stiger Dig Til Hovedet” og ”Fri I Musik”. 

Rækkefølgen af sangene på albummet er heller ikke en tilfældighed, men én af Kakas måder at fortælle sin historie på.