Young Bong og Pattesutter

28.10.2016 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Young Bong og Pattesutter indtager Walthers - En aften med ren undergrundsrap, som dog har fundet sit store publikum oven på en sommer hvor både festivaljobs og P3 airplay har rykket disse herrer en liga op!

Young Bong

Han har huseret på diverse youtube videoer med DIY hip hop de sidste 4 år og opnået kultstatus i nogle kredse. I 2015 debuterede Young Bong med hans første officielle single ”Den Anden Vej”  der blev ugens Lågsus track på P3.

Young Bong er scenevant fra hans mange optrædener som Emil Stabils back-up rapper det seneste år samt deres fælles track ”Fuck” fra Emil Stabils debut EP. I vinteren 2016, har Young Bong opvarmet for Bikstok flere steder på deres turne. Young Bong ligner ingen andre når han indtager scenen og hans unikke kantede energi der får ham helt ud over scenekanten. 

Singlen ”Hollywood” er en storslået hyldest til et både moderne og gammelt fænomen: hjemmevideoen. Vi kommer med det lyriske kamera helt ind i soveværelset hos Young Bong hvor der ikke er sparet på hverken tryllestøv og champagne.

”Ku godt tænke mig at lave en Mel Gibson i Bravehart. Altså være både instruktør og skuespiller” Fortæller Young Bong.

Den melodiøse og hårdslående produktion er lavet af Lil Producer, der som manden bag knapperne i Lil Label også har produceret Emil Stabil’s hitsingler ”Allerede Is”, ”Swimmingpool” og ”Er Det En Fugl”. På singlens ”b-side” findes det tunge men melodiske track ”Æg”, produceret af Mads Ebbesen og Emil Istid (Hukaos).

Pattesutter

Danmarks first-movere har allerede fundet ham på Soundcloud, hvor han har huseret i et lille års tid. Siden foråret har det taget fart og hen over sommeren steg afspilningerne på tjenesten eksponentielt – og det er ikke stoppet.

Pattesutter’s umiddelbare kompromisløshed skær sig igennem lydmuren og sætter sig fast i øregangen med de nærmest ”trance”-agtige trap-hiphop-produktioner tilsat krøllede-over-grænsen ordspil, leveret unikt og fyldt med selvtillid.  ”Jeg freestyler alle mine tekster – hader at skulle tænke over hvad der lyder sejt, det skal lyder bare fedt når jeg freestyler, sådan er det” fortæller Pattesutter, der også står for at producere musikken selv og længe har været en ting på den unge rapscene i Aarhus.

Nu er Pattesutter klar til at udgive sin musik officielt og er derfor blevet signet på Lil Label: Emil Stabil, Young Bong og Lil Producers label.

Første udspil er en dobbeltsingle med to af hans kult hits: ”Det Ka’ Du Ik’” og ”Madonna”, der allerede har flere hundredtusinder af afspilninger på Soundcloud.