hasan shah - aflyst

01.12.2016 kl. 21:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Den unge hasan shah var et ukendt navn for blot et år siden. Men med den tredje mest sete musikvideo i Danmark 2015 og et flittigt spillet nummer på P3, sang han sig ind i hjertet på hele Danmark.

Nyt dansk navn stjæler alles hjerter

Allerede måneder inden det tog fart med succes-singlen “Tyveri”, havde hasan shah skabt sig stor opmærksomhed på Facebook med Dansk Pop Medley 2014 og sin danske cover version af MØ’s internationale hit “Lean On”.

Der er dog ikke den mindste tvivl om at kæmpehittet “Tyveri” har været hasan shahs helt store gennembrud. På fjerde måned er sangen gået platin, og har banet vej for hans optræden på landsdækkende TV ved ”Året Der Gik” på Danmarks Radio. En frisk optræden, der gav hele familien Danmark mulighed for at opleve fremtidens charmerende popstjerne.

Dernæst kom han med en karismatisk opfølger, med singlen ”Lanterner”, som denne gang handler om at bevare troen på kærlighed igennem hverdagskampe og livets turbulenser. Ved første lyt er man ikke i tvivl om hvem der er kunstneren bag nummeret og noget tyder på, at den unge hasan shah er ved at finde sit musikalske udtryk i pop musikken store univers.

LINKS:

Året Der Gik 2015

https://www.dr.dk/tv/se/aret-der-gik-2015/aret-der-gik-2015#!/01:08:39

Facebook:

https://www.facebook.com/hasanshahmusik/

Youtube:

https://www.youtube.com/user/HasanShahVEVO