SHOTGUN REVOLUTION

24.03.2016 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

“Er du til AC/DC, Foo Fighters, Guns N’ Roses og D-A-D ?” Så er Shotgun Revolution et navn du bør unde dig selv at opleve live.

SHOTGUN REVOLUTION

Nyt album - Massiv DK Tour & Support tour for Black Stone Cherry

De Københavnske gutter sender deres 3. album på gaden i Maj 2016 men allerede 2 måneder før, tager de på en omfattende DK tour, hvor albummet kan købes. Albummet er optaget i København, delvist mixet i Los Angeles og færdig mastereret i New York af samme herre, som også færdigører AC/DC’s albums, Ryan Smith.

Shotgun Revolution har siden debut albummet “Join The Revolution” i 2010 været jorden rundt og tilbage igen med koncerter på så legendariske klubber som The Whisky A Go Go i Los Angeles, The Barfly i Camden, London, varmet op for Slash, og så “eksotiske” venues som de internationale troppers Camp Bastion i den Afghanske ørken og mega festivaller samt national tv i Kina for +700.000.000 seere.

Shotgun Revolution er blevet håndplukket af det fremadstormende Amerikanske rock band “Black Stone Cherry” som main support på deres Skandinavien tour i slut Februar 2016.

Så er du til rock n’ roll med spandevis af guitar riff’s, stærke melodier og et band der kan levere varen fra øverste hylde, så bør "Danmark's bedste rock band" (citat Metallica producer Flemming Rasmussen) være at finde i din kalender.