JazzKamikaze

11.02.2016 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Til februar kommer nu en enestående chance for at opleve et af de mest succesfulde, danske jazzbands nogensinde, når JazzKamikaze fejrer deres 10 års fødselsdag med en Danmarkstourné Her vil du kunne opleve en lang række sange fra deres bagkatalog.

Med tourneer i over 25 lande og med optrædener på mange af de største, internationale jazzfestivaler har de slået deres navn fast langt udenfor landets grænser.


JazzKamikaze er et band under konstant udvikling, og skal man sige noget om stilen, må det være crossover. Det bliver instrumental power fusionsjazz med højoktane soloer.

"Powerjazzkvintet, som er et skandinavisk samarbejde af den allermest talentfulde unge slags, dyrker moderne jazz på en funky, hård og hektisk måde, så aldeles up-to-date som det klassiske kvintetformat (sax, guitar, piano, bas, trommer) overhovedet kan blive." - Gaffa - 5 stjerner.

Bandet tournerer sjældent I Danmark, bl.a. fordi flere af bandmedlemmerne har succesfulde karrierer under eget navn. Bl.a. bliver saxofonisten Marius Neset af flere nævnt som en mulig arvtager efter Michael Brecker, en af de største saxofonister nogensinde.

Bandet består af:


  • Marius Neset, tenor- og sopransaxofon
  • Morten Schantz, klaver, vibrafon

  • Daniel Davidsen, guitar

  • Kristor Brødsgaard, bas

  • Anton Eger, trimmer