Marie Frank

22.10.2015 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Marie Frank er ude med singleudspil nr. 2, 'Ensomt træ i skoven', fra hendes kommende album, ’Kontinua’. Det danske album udkommer den 30. marts. Sangene på albummet kredser på poetisk vis om sammenhæng og brud.

Albummet er Marie Franks første dansksprogede udgivelse og markerer på denne måde en ny begyndelse efter næsten 20 år, hvor hun har sunget på engelsk og turneret i både Europa og USA med sin musik. Sangene på 'Kontinua' lægger sig i slipstrømmen på store danske sangskrivere - lige fra C.V. Jørgensen og Sebastian til Tøsedrengene. Ligesom det er tilfældet med 'Ensomt træ i skoven' låner og nyfortolker sangene brudstykker af arvesølvet fra en række danske sange og viser.

Den første single, ’Kontinua’, er også titelsangen på albummet. 'Kontinua' er afledt af det latinske continere eller 'holde sammen' og betegner en ubrudt rækkefølge, hvor overgangen fra det ene til det andet er næsten umærkbar, mens yderpunkterne er klart forskellige. Sangene på det nye album er også inspireret af en række personlige oplevelser i den 41-årige sangerindes eget liv, nære familie og omgangskreds. Men uden store armbevægelser eller overflødigt fedt, formår Marie Frank at skildre livet, når det slår sprækker. Resultatet er et album, der sniger sig ind under huden på lytteren og bliver siddende. Med sit neddæmpede, akustiske udtryk er 'Kontinua' både lyden af forårets boblende forelskelse og efterårets melankolske afsavn.