KESI

05.11.2015 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

23-årige Oliver Kesi søsætter til efteråret sin første Danmarks turné og løfter snart sløret for sit kommende album – ’Barn Af Byen’.

Kesi slog for alvor igennem i efteråret 2014 med singlen 'Søvnløs', med hvilken han rykkede sig væk fra at være slem dreng og udviklede sit talent yderligere. Den aktuelle single, 'Dumme Penge', udkom i april 2015 og debuterede som nummer 11 på Top-40 tracklisten. 'Dumme Penge' og 'Søvnløs' er begge på det kommende album, hvis udgivelsesdato og trackliste offentliggøres snarest.

2015 har allerede budt på meget for den unge rapper. Han optrådte bl.a. på Zulu Awards 2015 sammen med L.O.C. og Barbara Moleko og på SPOT Festival til stor ros fra bl.a. bloggen LoveCopenhagen: "Jeg blev ikke mindre fan af at opleve den kommende mester på scenen denne eftermiddag. Tværtimod – han gav alle energi til at fortsætte festen ind i aftenen og ud på de små timer. Helt sikkert én, man burde unde sig selv at opleve live i år." Kesi kan samtidig se frem til en sommer spækket med festival-shows.

I 2015 spillede han også sin debut med fuldt band, og det er med denne opstilling, at Kesi nu rammer Walthers og giver os varmen her i starten af november.