Vild $mith

03.09.2015 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

De tre unge herrer i rap-gruppen Vild $mith, bestående af Vild Ting, Vild Son og HvidMayn, har haft en kometkarriere fra de vandt Karrierekanonen i 2013.

Live har drengene fået femstjernede anmeldelser for deres vanvittige og festlige livekoncerter, som har lagt publikum ned, hvor end de har spillet.

Vild i dag, Syg i morgen, blev deres gennembrudssingle og senere blev hypen kun større med de massive P3 hits På Det Shit Igen og Gør det Godt. Lige nu arbejder drengene på at færdiggøre deres andet album, der udkommer i starten af juni.

Forløberen for dette album er singlen Det Ik' Sket, der på få måneder har streamet over 4 millioner, ligget i A rotation på P3 og i toppen af hitlisterne. Derudover er den nye single Klogere Nu også godt på vej op af hitlisterne.
Det er stadig festen, der er omdrejningspunktet i Vild $miths univers, men denne gang viser gruppen også en ny side af sig selv og
Klogere Nu er det man kunne kalde en ballade-rap-sang.

I efteråret 2015 er drengene klar til at vælte landets spillesteder med deres efterhånden berygtede liveenergi. Det er Vild $miths første spillestedstour og Vild $mith medbringer et oplagt liveband, scenelir og et bagkatalog der bugner af sprøde party hits. Forvent massiv fest og vildhed!