DKK 80,70

Træben

21.02.2015 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 80,70

Træben er jazz med høj klasse. Bandet har været igang på den internationale scene i nogle år efterhånden og bare i 2013/2014 blev det til intet mindre end 7 succesfulde internationale tourneer i klubber og på festivaller i Europa og Canada.

Musikerne i Træben er mestre på deres instrument og kender hinanden gennem 15 års samarbejde i forskellige sammenhænge. Det lange og intensive samarbejde udmynter sig i et fantastisk sammenspil og gensidig forståelse blandt musikerne. Musikken er en nydelse at lytte til. 

I 2007 blev det Dansk/Hollandske band Træben skabt og siden da er det blevet til tre flotte albums. Nordic Project (2008) samt det, af både presse og publikum, vildt tiljublede album Push i 2012 og Looking at the Storm i 2014 som Træben nu er på tour med.

De er nu ude med deres tredje CD “Looking at the Storm”. Musikken er rå og
rocket, fede distortede guitar riff blandet med hård saxofon lyd. Baladerne er lyriske og bløde med en gribende gennemført atmosfære. Det er et fuldkommen album som Træben præsenterer på deres tour 2015-2016 – ”Storm.”

Ivan Rod, Gaffa: "Looking at the Storm - er jazzmusik af internationalt tilsnit, medrivende, energisk, fængende og stoflig jazzmusik......Alt i alt er musikken flot forløst og albummet fascinerende flot."

Niels Overgård, JazzNyt: "...melodisk ...pågående rocket jazz...fejende flot og opbyggelig 
stemning...uopdragen.....en god og solid kvartet med et europæisk udtryk, der blander jazz, rock, 
melodi og musikalitet."