DKK 60,50

Tue West Solo

01.05.2015 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 60,50

Siden starten af årtusindskiftet har Tue West været en fast bestanddel af den nyere generation af dansksprogede sanger/sangskrivere. Og en fast del af Tue West´s virke har altid været solokoncerterne, hvor det poetiske musikunivers følges ad med anekdoter og spontane indslag.

De varierede sange om livet, døden, kærligheden og mærkværdigheden bliver hjulpet på vej af akustisk guitar, klaver og ind imellem forskellige percussive instrumenter. Og de personlige sange suppleres af fortolkninger af udvalgte klassikere fra bl.a Højskolesangbogen, en sangbog der efterhånden er blevet en del af Tues hverdag, da han nu er fast lærer på Grundtvigs Højskole.

En intens koncertoplevelse og et omfattende, men samtidig genkendeligt bagkatalog.

Mange af sangene er fortællinger og poetiske beretninger, der oftest er skrevet på den måde de blir fremført og de mere kendte sange som "En sang om kærlighed", "Vi lægger ingenting i dage", "Hun er fri (kvinden og lottokuglerne) og "Vent på mine sange" der stadig spilles dagligt på flere radiostationer, får en ny dimension og et anderledes nærvær. 

Tue West er desuden undervejs med et nyt album og har derfor en håndfuld nye sange med i kufferten.