DKK 50,40

Lord Siva

04.02.2015 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 50,40

Lord Siva - 180 Tour starter på Walthers denne aften. Efter at have kørt med som opvarmning for Ukendt Kunstner, træder han nu frem i eget rampelys og giver os en fantastisk unik oplevelse. Fem koncerter. Den første på Walthers

Lord Sivas nyeste udspil 180, udkom 8. december 2014 og det er med udgangspunkt i denne plade at han drager på denne intime og eksklusive tur.

Lord Siva: 180 handler om bagsiden af medaljen. Det at tage en situation og sige fuck det og så bare gøre noget som folk overhovedet ikke har regnet med – altså vend det 180. I min første EP 100 fortæller jeg om, hvad der er sket og i 180 fortæller jeg om, hvad det gør ved mig. 180 er en skygge – det er mig indeni, og det er set indefra. Jeg er lige her og jeg lægger sjæl i lyrikken

Nogle gange når man jo et punkt, hvor man føler, at man har løftet hver sten der hvor man er. Det er det som min første single ’Drømme’ handler om – følelsen af at være i et fængsel, og af at man er ved at miste sig selv. Jeg synes det er så vigtigt, at man tør at være fri og tage af sted. Jeg er typen, der bare kan tage af sted med min rygsæk, og så kan jeg finde ud af resten når jeg er landet. Det fede er jo, at du er tvunget til at tale med andre mennesker når du er alene. Det er vigtigt at kaste sig ud i ting, for du ved ikke hvad der sker.

Når jeg tænker tilbage på min sommer, så har den været for sindssyg. Jeg har lært sindssygt meget om mig selv og min stemme efter at have spillet så mange livekoncerter, hvilket jeg også har taget med på 180 EP’en. Jeg troede, at jeg kun skulle sige yo yo yo , men jeg synes det er mega fedt at synge. Og det er også derfor jeg gør det så meget på 180. Altså jeg føler mig slet ikke som en rapper. Jeg føler at jeg laver noget musik og nogle melodier som hverken behøver at  blive defineret eller sat i en boks.

Når jeg laver musik, så giver jeg bare slip. Jeg elsker umiddelbarheden som kommer frem når jeg går i studiet med Carl Barsk (producer). Processen med at lave 180 har været intens. Det er min 2. Udgivelse så der har ikke været noget, der har været godt nok.. Jeg ved jeg ikke er perfekt. Jeg ved jeg ikke kan alt og jeg ved, at der er en masse jeg skal lære. Og så snart du ved det, så kan man være åben for nye ting. Der kan være musik, der slet ikke siger en noget, men derfor kan man sagtens tage bidder fra det og bruge, og det elsker jeg. Nu skal jeg gå ind i mig selv igen for at finde ud af, hvad jeg skal skrive om på min næste udgivelse, for jeg har virkelig åbnet mig op på den her EP, og hver sang har været en rejse for mig. Når jeg går fra studiet eller når jeg har skrevet en sang, så føler jeg mig helt renset indeni. Mine sange er min sjæl og min selvrenselse – de er min psykologi”