DKK 111,00 (DKK 110,94 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Pede B & Dj Noize + support Manus Nigra

30.04.2015 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 111,00 (DKK 110,94 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Pede B og Dj Noize @ Walthers Musikcafé

Pede B er den første og eneste, der har vundet rapbattle konkurrencen MC’s Fight Night hele tre gange. Han udgav sit første album Et Barn Af Tiderne i 2005. Siden blev det til de anmelderroste albums Over Askeskyen og Over Askeskyen 2 og senest udgav Pede B i foråret 2014 Alberte Winding hyldest-EP’en Vi Hjerte Alberte.

 Byggesten er titlen på Pede B og Dj Noize’s kommende album. Albummet udkommer mandag d. 2. marts 2015 og er pakket med hits, ærlige beretninger fra hverdagen og refleksioner over det samfund vi lever i. 

“Liveshows er alt for os. Det er her, vi viser, hvor stærke vi er blevet. De sidste par års koncerter har vist Noize og jeg, hvad der virker på scenen, så det er med de erfaringer i baghovedet, vi rammer studiet og scenekanten den kommende tid.”

 Sådan beskriver Pede B det samarbejde, han og DJ Noize har opbygget i løbet af de år, de har turneret sammen. Dj Noize har siden midt 90’erne været et velkendt ansigt i den danske musikbranche og slog for alvor sit navn fast, da han vandt verdensmesterskabet i mix i 1996. Med dem på scenen har de talentfulde Emilie Moldow, der sang til det Danske MelodiGrandprix 2014 med sangen Vi finder hjem og Pede’s mangeårige backup-rapper LuxXx.

 Det meste af efteråret 2014 tilbragte Pede B i studiet i Københavns Nordvest-kvarter, sammen med Dj Noize og producer Adam Sampler, der tidligere har arbejdet sammen med bl.a. J-Spliff. Her tog albummet lige så stille form. Pede B har aldrig været mere fokuseret, end under tilblivelsen af Byggesten. Der har været plads til at lege under udarbejdelsen af denne plade, uden at gå på kompromis med at skrive personlige, ærlige og vedkommende tekster mixet med Dj Noize’s velkendte beats.

 “Albumtitlen "Byggesten" henviser til de mange lag, vi som mennesker består af og har opbygget, siden vi var børn. Disse byggesten former den person, du er, og giver dig forklaringen på, hvorfor du angriber hverdagen, som du gør,” fortæller Pede B.

Med det kommende album håber Pede B at kunne cementere sit navn endnu stærkere i danskernes bevidsthed. Igennem en årrække har Pede B opbygget en loyal og trofast fanskare, som følger ham i tykt og tyndt. I nedture og opture, gennem frustration og glæde. Det kommende album er en personlig og ærlig fortælling om mennesket Pede B uden store armbevægelser,kvikke bemærkninger og skråleomkvæd.  

I sommeren 2014 pakkede Pede B kufferten og rejste en uge til Italien på “skrive”-ferie for at arbejde på det kommende album. Han fandt ro og dette mærkes tydeligt på Byggesten, der er både ærlig og personlig og på flere af numrene giver Pede udtryk for en samfundskritik, der tager udgangspunkt i Pedes egen opvækst og erfaringer. 

“Men det er skræmmende at se, hvilke trusler det gir’,

når man mixer en lille smule kultur og værdier”

Fra nummeret Tilbage til Start

Pede B skal være far til december. Han har gjort sig mange overvejelser om, hvad det vil sige at blive far. Overgangen fra drengerøv til at stå med ansvaret for et lille menneskes liv beskriver Pede B på nummeret Del Af Mig. Byggesten er fortællinger om glæde, frustrationer, smerte og eufori. Venner, familie og medier er med til at sætte dagsordenen, men Pede B er fast besluttet på at føre pennen selv.