DKK 80,70

Comey ZOO on Tour - Jesper Juhl, Jacob Wilson & Alex Thelander

11.10.2014 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 80,70

Walthers har nu fornøjelsen af at præsentere en herlig blanding af erfaring fra den danske stand-up-scene med Jesper Juhl og Jacob Wilson som de veletablerede komikere tilsat det unge comedytalent Alex Thelander, der i 2013 vandt “DM i stand-up” og spås en flyvende karriere inden for comedy.

Jesper Juhl er et komisk multitalent, der udover at levere velskrevne punchlines på stand-up-scenen også har gjort sig bemærket som skuespiller i tv-serien Kristian, som han for øvrigt er medforfatter til. Jesper er også manuskriptforfatter til mange af de danske filmsucceser og tv-programmer, som du har gået og grinet af de sidste mange år og han fik helt velfortjent tildelt prisen som årets talent ved Zulu Comedy Galla i 2009 ligesom han i 2013 vandt TV-prisen for sit helt eget satireshow, Absurdistan. Det er der nu kommet en fortsættelse ud af, Hykleriet, som fra 3. august kan opleves på DR3. Som stand-upper formår Jesper Juhl bl.a. hvert år at begejstre publikum ved Comedy Aid, som han har været en del af siden 2010. Og sidst men ikke mindst hører Jesper til en af de mest brugte komikere på Comedy ZOO i København.

 

Jacob Wilson har hærget den danske comedy-scene med sin vanvittige komik og sit strittende kropssprog siden 2002 - i de senere år som fast del af komikerstaben på Comedy ZOO. Hans talent for at blotte tilværelsens skæve vinkler og hans evne til at finde den svidende eller sjove bemærkning blev i en årrække dyrket som morgenvært på Radio 100FM indtil han i foråret 2010 gik primetime som vært på TV2s store underholdningssucces Bingo Banko sammen med Simon Talbot. Jacob Wilson har også høstet flotte anmelderroser for sit one man show "Live fra Comedy ZOO", der blandt andet fik fire hjerter og "teknisk suveræn og rigtig, rigtig sjov" med på vejen af Politiken. Ligesådan begejstrede han tidligere i år publikum landet rundt med sin seneste one man tour Det ser du ikke på tv.

 

Alex Thelanders erobring af titlen som vinder af DM i stand-up i 2013 satte en stor tyk streg under hans enorme komiske talent. Til trods for sin unge alder, har han optrådt på mange af landets stand-up-scener - bl.a. på sidste års Comedy ZOO On Tour. Siden er der sket en enorm udvikling, og kendere vil bemærke, at Alex på det år er blevet mere voksen og samfundssatirisk, men stadig lige så charmerende og sjov. Han får publikums fulde opmærksomhed, når han træder ind på en scene og formår at underholde, som om han aldrig havde lavet andet.

 

Det bliver som beskrivelserne antyder en aften, der kommer godt rundt i stand-up-genren med garanti for, at alle får en god og rigtig sjov oplevelse.