DKK 60,50

Comedy ZOO on Tour - Danil Lill, Heino & Martin Nørgaard

27.09.2014 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 60,50

Walthers Musikcafé spillested lægger den 27. september scene til et hold af spirende stand-up-talent bestående af Heino Hansen, Daniel Lill og Martin Nørgaard.

Heino Hansen har på meget få år skabt sig en kometkarriere i dansk stand-up med sin rolle som den underspillede komiker med den minutiøse timing og meget stærke levering. Han har i løbet af sine år som komiker været vidt omkring og høstet anerkendelse i form af en 2. plads til “DM i stand-up” i 2010 samt en nominering til “Läkerol Talentprisen” ved Zulu Comedy Galla samme år. Mange kender ham også fra “Stand-up.dk” i 2011 og for sine år som vært på The Voice. Han har senest i foråret 2014 leveret tomandsshowet “Heino & Jakobs onemanshow” sammen med Jakob Svendsen, der nu kan ses på onemanshowet.dk. På touren her underholder han om, hvordan det føles at høre til på bunden af komikernes rangstige, når man, efter megen omtale og eksponering tilbage i 2010, pludselig, skal kæmpe sig frem i rampelyset ….igen. Det bliver leveret tilstrækkeligt sjovt til, at man ikke behøver bekymre sig om Heinos skæbne. 

Daniel Lill imponerer med sin tilstedeværelse i rummet - pga af sin højde, sit komiske gen og en formidabel publikumskontakt. Han var sidste år på tour rundt i landet med Simon Talbot og høstede mange fans for sin voksne drengerøvsstil, der rammer publikum i alle aldersgrupper. Hans comedystil kombinerer en herlig mimik med en løssluppet og glad tilgang til sit stand-up-show, dog uden at gå på kompromis med sit materiale. Har man endnu ikke stiftet bekendtskab med dette i komikerkredse lovpriste talent, kan hans optræden ved Zulu Comedy Galla 2011 som et af de nye håb samt på sidste års tour med Talbot.ved at søge på Youtube

 

Martin er endnu et af tidens største talenter på den danske stand-up-scene. Siden han som 18-årig debuterede som stand-up-komiker, har han formået at gøre sig positivt bemærket ved op til flere lejligheder. Han blev nr. 3 til DM i stand-up i 2010 og Linda P udvalgte ham som opvarmer til sit one man show Linda P - og mig i 2011, hvor også Politikens Henrik Palle fik øjnene op for dette åbenlyse talent og roste ham i sin anmeldelse. Martin har desuden gjort sig bemærket i programmet "Standupdk" på TV2 Zulu med soloshowet "En time på Huset" og two man showet "Der er noget galt i Danmark" med kollegaen Anders Stjernholm. Det var således også helt fortjent, at han i 2013 blev nomineret til Läkerol Talentprisen ved Zulu Comedy Galla. Martin har samtidig med touren her premiere på det nye satireprogram Nørgaard på nettet på TV2 Zulu, der tager vores liv på de sociale medier under kærlig behandling.


Aftenens show byder på en fantastisk og sjov mulighed for at opleve nogle af fremtidens store stjerner på deres vej frem.