DKK 70,00

IBRAHIM ELECTRIC

25.10.2014 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 70,00

Ibrahim Electric lægger vejen forbi Walthers Musikcafe på deres efterårstour, hvor deres nye plade "Rumours from Outer Space" bliver præsenteret. Koncerten arrangeres i samarbejde med Skanderborg Jazzklub.

IBRAHIM ELECTRIC har spillet succesfulde koncerter på klubber og festivaler i omkring 25 forskellige lande på 4 forskellige kontinenter, lige fra Shanghai til Vancouver, fra Monte-Carlo til Moskva og fra Varanger til Casablanca.

IBRAHIM ELECTRIC består af intet mindre end tre store kapaciteter indenfor dansk musik, nærmere betegnet guitarist Niclas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg og Hammond-organist Jeppe Tuxen. Alle har de skabt sig et navn på den danske og internationale musikscene, både i egne projekter og som ”side men” hos forskellige kunstnere i ind- og udland. Efter en sommer med koncerter i lande som USA, Canada, Spanien, Norge og DK på store legendariske festivaler i Montreal, Vancouver, Rochester, Molde, Kongsberg, Hemnes, San Sebastian og ikke mindst Copenhagen Jazzfestival tager IBRAHIM ELECTRIC, mere klar end nogensinde på turne i DK for at præsentere deres nye plade “Rumours from outer space”.

Den fandenivoldske danske trio IBRAHIM ELECTRIC har i løbet af de senere år markeret sig som et af de mest originale og populære nye orkestre på den europæiske musikscene. Deres energiske, udadvendte og til tider provokerende musik har henrykket folk overalt, hvor de er kommet frem.