DKK 70,00

Rimmer og Mørk redder verden

23.08.2014 kl. 20:00 Walthers Musikcafé, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 70,00

August måneds Comedy ZOO On Tour præsenterer to af stand-uppens prominente navne, nemlig ingen ringere end Lasse Rimmer og Brian Mørk i et øjenåbnende show med titlen “Rimmer og Mørk redder verden”.

Eller så meget de kan nå på 90 minutter, som de selv beskedent tilføjer. Begge er kendt for deres intelligente og satiriske tilgang til verden og det bliver med denne cocktail at de to populære komikere giver førstehjælp til verdens problemer. 
 
Det bliver ikke nødvendigvis de problemer, som verden ser som de største. Det bliver dem, som Rimmer og Mørk ser som verdens største problemer. “Det kan godt være vores løsninger ikke redder mennesker. Det kan godt være, de gør! Men det kan også godt være, de ikke gør!” ,fabler de to komikere frem og tilbage og konkluderer: “Hvis verden ikke er reddet på de 90 minutter, er det verdens problem. Så må de lære at lytte efter!”. De lover et show, som Kofi Annan og Ban Ki-moon ville have sat som pensum for et lands optagelse i FN. Hvis de kunne tage det seriøst….. 
 
Lasse Rimmer har været med til det hele. Karrieren begyndte i stand-up, men hans vid og bid har ført ham vidt omkring og ofte ind i rollen som klog vært på tv og i radioen men også altid tilbage til stand-uppen. Han har da også netop turneret landet rundt med sit seneste one man show “Selvtilfreds”, der blandt andet fik fire stjerner i Berlingske og fem stjerner i BT. 
 
Helt i overensstemmelse med sit efternavn, har Brian Mørk en super satirisk tilgang til livet. Han er ofte selv den primære genstand for sin barske, men befriende humor – og hans vanvid og syn på sagerne har ført ham vidt omkring. Som stand-upper er han kendt for sin tilbagelænede og cool stil. Derudover har han leveret materiale til Brian Mørk Show, Mørk og Jul samt historierne om flodhesten Dolph. 
 
Showet kommer til at bestå af to sæt, hvor de hver især er på scenen og en afslutning sammen, hvor publikum kan smide problemer på scenen, som Rimmer og Mørk så løser via impro.